top of page

Blijf op de hoogte

Vacature Xcore instructeur

Bijgewerkt op: 8 aug. 2021

Hou je van sporten en het idee om mensen te inspireren en motiveren?


Wil jij mensen actiever en gezonder maken? Dat kan! Word Xcore instructeur bij Ter Haar Sporting en krijg de kans om jouw passie met anderen te delen.


Wat is het profiel?

- Je bent vrolijk, enthousiast, fysiek fit en een sportfanaat;

- Je kunt mensen goed motiveren om tot het uiterste te gaan:

- Je hebt oprechte interesse in onze deelnemers;

- Je wilt een duurzame relatie met ons en de deelnemers aangaan;

- Je beoefent zelf een sport, je volgt een sportopleiding en/of je wilt een (volgende) stap in jouw (sport)carrière maken.


Nog geen diploma?

Ook als je nog geen Xcore diploma hebt, kun je reageren. We stellen dan samen een opleidingstraject voor je op.


Twijfel je?

Kom gerust een paar keer meedoen in onze lessen en bekijken we samen of je de potentie hebt om een instructeur te worden. Hoe gaaf is dat?! Meld je snel bij ons aan!


Wat bieden wij?

Wij zijn geen standaard sportclub. Wij wijken van gebaande paden af en vragen jou om mee te denken in het verder vermarkten van onze unieke formule. Omdat we een klein team zijn, kun je echt het verschil maken. Je wordt gezien, gehoord en je hebt invloed! Je bent niet een instructeur, maar de instructeur.


Wij bieden je één of meerdere lesuren per week aan. Je kunt deze baan dus ook combineren met een eventuele andere baan (binnen of buiten de sportwereld) of opleiding. Als je in de toekomst ook andere groepslessen wilt geven, behoort dat ook tot de mogelijkheden.


Ben je nieuwsgierig naar ons en wil je meer weten? Neem contact met ons op via telefoon (0625062445) of mail (wendi@terhaarsporting.nl).

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page